Dit buitengewoon unieke en fraaie woonhuis (bouwjaar 1780) met bijgebouwen is te koop. De verschillende tegen elkaargelegen woningen (380 m2) zijn onderling verbonden. Dit domein ligt op een parkachtig grondstuk van 1,7 ha, omgeven door groene hagen, in een prachtig toeristisch gebied; het heeft geschiedenis en biedt toekomst. Dit bezit biedt verschillende gebruiksmogelijkheden, o.m als:

Privé woning:

Het is een residentie van grote klasse, rustig gelegen in een beschermd natuurgebied, zonder grootstedelijk lawaai en stress. Het pand beschikt over meerdere grote woonkamers en ruime moderne badkamers. Het is bovendien uiterst geschikt voor zakelijke doeleinden, ook door de goede en snelle internetverbinding.

Dit domein verkeert in perfekte toestand, is magnifiek onderhouden en gebruiksklaar.

Bed-&Breakfast :

Ook het zwembad en het nog prima functionerende broodovenhuisje hebben grote aantrekkingskracht op gasten. Uw investering kunt u snel terug verdienen door het b&b bedrijf te herstarten, door de verhuur van gastenkamers (4 sterren classificatie!) met evtl avondeten. In het verleden was de opbrengst + 50 K€ per halfjaarlijks seizoen.

 

Als Bed&Breakfast is dit bezit gedurende 8 jaar in bedrijf geweest en dat was leuk én winstgevend.

Er zijn geen vergunningen voor nodig. De reserveringen komen binnen via de Internetsites of via een privé website.

Ter verkrijging van het populaire Gites de France-predikaat “Charme” zijn de kamers voorzien van geluidsisolatie.
 

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon